Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 9 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 9
Зараховано: 9
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Хмельніченко М. С. 85.600 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Іноз. мов. 84.00
Сер. бал док. про освіт. 74.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 82.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Недбаєвська О. П. 84.300 До наказу (контракт) Фах. вип. 92.00
Іноз. мов. 85.00
Сер. бал док. про освіт. 65.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 74.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Птиця О. М. 83.200 До наказу (контракт) Фах. вип. 96.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 70.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 81.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Різник І. В. 82.890 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 92.90
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Лещенко О. М. 82.800 До наказу (контракт) Фах. вип. 84.00
Іноз. мов. 84.00
Сер. бал док. про освіт. 72.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 84.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Довгун П. В. 76.100 До наказу (контракт) Фах. вип. 84.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 65.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 78.00
РK: 1.02
CK: —
+
7
Юр`єва В. М. 72.600 До наказу (контракт) Фах. вип. 74.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 70.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
8
Гетманченко Ю. Є. 72.400 До наказу (контракт) Фах. вип. 76.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 78.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 73.00
РK: 1.02
CK: —
+
9
Продан В. Ю. 71.800 До наказу (контракт) Фах. вип. 74.00
Іноз. мов. 60.00
Сер. бал док. про освіт. 74.00
Дод. вступ. вип. (Загальноінженерна підготовка) 77.00
РK: 1.02
CK: —
+