Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМmax 37 / БМ min 1

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
74
Конкурс
2
Зараховано
6

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
11
Конкурс
2.2
Зараховано
2

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Магістр • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Співбесіда (Вступний іспит)
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.300)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.400)
Поданих заяв
3
Зараховано
3

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Магістр • денна форма • 2р 5м

Предмети

Співбесіда (Вступний іспит)
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.300)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.400)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 72 / БМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Співбесіда (Вступний іспит)
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.300)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 50 / БМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Співбесіда (Вступний іспит)
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.300)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 57 / БМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.300)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 38 / БМ n/a

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.300)
Поданих заяв
4
Зараховано
4

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ n/a

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.300)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.400)
Поданих заяв
20
Зараховано
20

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.300)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.400)
Поданих заяв
24
Зараховано
24