Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ НЕМАЄ
| № | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 
                             1 
                                                     | 
                        Панов Д. П. | — | 149.400 | До наказу (контракт) | 
                            Спів. 124.00 Фах. іспит 126.00 Іноз. мов. 140.00 Сер. бал док. про освіт. 174.00  | 
                        
                            РK: 1.01 CK: —  | 
                        — | + | 
| 
                             2 
                                                     | 
                        Слюсаренко В. С. | — | 146.100 | До наказу (контракт) | 
                            Спів. 124.00 Фах. іспит 124.00 Іноз. мов. 135.00 Сер. бал док. про освіт. 171.00  | 
                        
                            РK: 1.01 CK: —  | 
                        — | — | 
| 
                             3 
                                                     | 
                        Церковний І. В. | — | 144.000 | До наказу (контракт) | 
                            Спів. 124.00 Фах. іспит 132.00 Іноз. мов. 124.00 Сер. бал док. про освіт. 168.00  | 
                        
                            РK: 1.01 CK: —  | 
                        — | — |