Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 4

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / БМ 0

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 1р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
15
Зараховано
15
Квота1
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
4
Зараховано
4
Квота1
1