Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ НЕВІДОМО

Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м
Подано заяв: 4
Зараховано: 4
Квота1 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Свирид К. В. 435.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 132.00
Геог. (ЗНО) 133.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Прибільська А. М. 421.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 124.00
Геог. (ЗНО) 133.00
Сер. бал док. про освіт. 8.40
РK: 1.02
CK: —
+
3
Тостюк О. І. 407.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 145.00
Геог. (ЗНО) 106.00
Сер. бал док. про освіт. 7.60
РK: 1.02
CK: —
+
4
Богданова І. О. 402.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 108.00
Істор. Україн. (ЗНО) 133.00
Сер. бал док. про освіт. 8.10
РK: 1.02
CK: —
+