Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 29

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 21 / К 29

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
95
Конкурс на бюджет
4.38
Поданих заяв 2018
55
Конкурс на бюджет 2018
2.17

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Молодший бакалавр • заочна форма • 21.10.2019-30.06.2021 (1р 9м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
24
Поданих заяв 2018
55
Конкурс на бюджет 2018
2.17

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7

Харчові технології ВМ 8 / К 8

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Молодший бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
3

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Молодший бакалавр • заочна форма • 20.11.2019-30.06.2021 (1р 8м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
7

Харчові технології ВМ 7 / К 7

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Молодший бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
3

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
4
Поданих заяв 2018
7