Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 22

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / БМmax 7 / К 8

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
40
Конкурс на бюджет
5
Поданих заяв 2018
60
Конкурс на бюджет 2018
7.14
Поданих заяв 2017
262
Конкурс на бюджет 2017
32.75

Готельно-ресторанна справа ВМ 6 / БМmax 5 / К 1

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
7
Конкурс на бюджет
1
Поданих заяв 2018
25
Поданих заяв 2017
48

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
25
Поданих заяв 2017
48

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
6
Поданих заяв 2018
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / К 15

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
29
Поданих заяв 2018
23
Поданих заяв 2017
6

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
25
Поданих заяв 2017
48

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
25
Поданих заяв 2017
48

Готельно-ресторанна справа ВМ 5 / К 5

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
23
Поданих заяв 2017
6