Одеська національна академія харчових технологій Пропозиції ОКР Бакалавр(Спеціаліст для мед.) д.ф.н.
# | Напрям, Факультет | З | БМ | О | НБМ | НБМ,% | К | КБ | ПБ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
інженерна механіка , ФТОПТД | 57 | 7 | 3 | 4 | 57 | 8.14 | 148.01 | 130.35 | |
машинобудування , ФТОПТД | 96 | 12 | 11 | 1 | 8 | 8 | 149.943 | 119.65 | |
1 | Загалом, ФТОПТД (с/а) | 153 | 19 | 14 | 5 (32.74 %) | (8.05) | (148.98) | (125) | |
автом. та комп’ютерно-інтегровані тех. , ФАЕКСіУ | 196 | 42 | 34 | 8 | 19 | 4.67 | 156.823 | 116.1 | |
електромеханіка , ФАЕКСіУ | 104 | 7 | 7 | — | — | 14.86 | 151.617 | 132.66 | |
2 | Загалом, ФАЕКСіУ (с/а) | 300 | 49 | 41 | 8 (9.53 %) | (6.12) | (154.22) | (124.38) | |
економіка підприємства , ФЕБіК | 353 | 2 | 25 | — | — | 176.5 | 153.307 | 172.08 | |
облік і аудит , ФЕБіК | 296 | 3 | 30 | — | — | 98.67 | 153.607 | 170.43 | |
3 | Загалом, ФЕБіК (с/а) | 649 | 5 | 55 | 0 (0 %) | (129.8) | (153.46) | (171.25) | |
екологія, охор. нав. сер. та збал. прир. , ФПЕЕНТ | 184 | 27 | 34 | — | — | 6.81 | 155.056 | 154.35 | |
електротехніка та електротехнології , ФПЕЕНТ | 61 | 10 | 6 | 4 | 40 | 6.1 | 149.896 | 124.12 | |
нафтогазова справа , ФПЕЕНТ | 87 | 8 | 10 | 3 | 37 | 10.88 | 154.42 | 17.15 | |
теплоенергетика , ФПЕЕНТ | 84 | 15 | 4 | 11 | 73 | 5.6 | 150.149 | 119.34 | |
4 | Загалом, ФПЕЕНТ (с/а) | 416 | 60 | 54 | 18 (37.71 %) | (6.93) | (152.38) | (103.74) | |
енергомашинобудування , ФНТіТ | 85 | 19 | 15 | 4 | 21 | 4.47 | 151.667 | 124.57 | |
5 | Загалом, ФНТіТ (с/а) | 85 | 19 | 15 | 4 (21.05 %) | (4.47) | (151.67) | (124.57) | |
комп’ютерні науки , ФІТК | 295 | 50 | 50 | — | — | 5.9 | 163.399 | 135.96 | |
комп’ютерна інженерія , ФІТК | 225 | 40 | 32 | 8 | 20 | 5.63 | 162.494 | 121.77 | |
6 | Загалом, ФІТК (с/а) | 520 | 90 | 82 | 8 (10 %) | (5.78) | (162.95) | (128.87) | |
маркетинг , ФММіЛ | 284 | 5 | 18 | — | — | 56.8 | 152.876 | 161.62 | |
менеджмент , ФММіЛ | 413 | 3 | 32 | — | — | 137.67 | 152.176 | 180.06 | |
7 | Загалом, ФММіЛ (с/а) | 697 | 8 | 50 | 0 (0 %) | (87.13) | (152.53) | (170.84) | |
тех. експер. та без. хар. прод. , ФТХППКЗЕТ | 105 | 15 | 8 | 7 | 46 | 7 | 160.748 | 160.5 | |
тов. і тор. під. , ФТХППКЗЕТ | 226 | 4 | 14 | — | — | 56.5 | 156.01 | 174.58 | |
харчові технології та інженерія , ФТХППКЗЕТ | 149 | 44 | 25 | 19 | 43 | 3.39 | 159.184 | 127.61 | |
8 | Загалом, ФТХППКЗЕТ (с/а) | 480 | 63 | 47 | 26 (29.95 %) | (7.62) | (158.65) | (154.23) | |
готельно-ресторанна справа , ФІТХРГіТБ | 443 | 12 | 100 | — | — | 36.92 | 155.938 | 175.38 | |
туризм , ФІТХРГіТБ | 475 | 3 | 59 | — | — | 158.33 | 150.003 | 180.44 | |
харчові технології та інженерія , ФІТХРГіТБ | 286 | 80 | 82 | — | — | 3.58 | 159.642 | 115.22 | |
9 | Загалом, ФІТХРГіТБ (с/а) | 1.2 тис. | 95 | 241 | 0 (0 %) | (12.67) | (155.19) | (157.01) | |
харчові технології та інженерія , ФТВН | 142 | 42 | 38 | 4 | 9 | 3.38 | 156.443 | 117.24 | |
10 | Загалом, ФТВН (с/а) | 142 | 42 | 38 | 4 (9.52 %) | (3.38) | (156.44) | (117.24) | |
харчові технології та інженерія , ФТЗХКВКіБ | 203 | 87 | 61 | 26 | 29 | 2.33 | 155.657 | 126.64 | |
11 | Загалом, ФТЗХКВКіБ (с/а) | 203 | 87 | 61 | 26 (29.89 %) | (2.33) | (155.66) | (126.64) | |
Загалом (с/а) | 4.85 тис. | 537 | 698 | 99 (18.44 %) | (9.03) | (154.74) | (136.71) |