Зачекайте...
132.600

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Денна
  • school ПДАУ
  • readiness_score 132.600
Показник 2023
Усього заяв 50
На бюджет 11
Допущено до конкурсу 10
Середній пріоритет допущених 1
Рекомендовано 9
Середній пріоритет рекомендованих 1.100
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 11
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 9
На загальних підставах 9
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.100
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 132.600
Сер. бал (на загальних підставах) 154.378
Макс. бал (на загальних підставах) 176.200
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо невідомо невідомо Технологій тваринництва та продовольства
Рейтинг 2024 невідомо невідомо невідомо Технологій тваринництва та продовольства
Рейтинг 2024
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 124 (0.2)
ТЗНК 135 (0.2)
Фахове випробування 179 (0.6)
Загальний бал 159.200
10 55 Технологій тваринництва та продовольства
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2023 невідомо невідомо невідомо Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 131 (0.2)
ТЗНК 100 (0.2)
Фахове випробування 144 (0.6)
Загальний бал 132.600
  • РК: 1.04
11 20 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 50 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2022
Фахове випробування 187 (1)
Загальний бал 187.000
20 20 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 45 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2022 невідомо невідомо невідомо Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 109 (0.75)
Середній бал документа про освіту 10 (1)
Загальний бал 116.750
20 75 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106 (0.25)
Фахове випробування 121 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 7 (1)
Загальний бал 124.250
4 58 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2020 невідомо 33 90 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 78
Фахове випробування 80
Фахове випробування (додаткове) 76
Середній бал документа про освіту 95
Загальний бал 253.000
45 110 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Рейтинг 2018 невідомо 49 90 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва