Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
ВМ 40 / БМ 40
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

40

Бюджетних місць

55

Максимальна кількість заяв

51

Загальна кількість поданих оригіналів

1.38

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (1.82 %)

З правом на позаконкурсний вступ

4 абітурієнта (7.27 %)

З правом на першочерговий вступ

304.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси