Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
ВМ 40 / БМ 30
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

30

Бюджетних місць

40

Максимальна кількість заяв

40

Загальна кількість поданих оригіналів

1.33

Конкурс на бюджетне місце

5 абутірієнтів (12.5%)

З правом на позаконкурсний вступ

3 абітурієнта (7.5%)

З правом на першочерговий вступ

323.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)