Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Пуцик Надія Михайлівна + 180.000 80.000
68.00
,
32.00
2
Комлик Дмитро Сергійович + 175.000 80.000
65.00
,
30.00
3
Шелемех Ірина Олександрівна + 171.000 81.000
60.00
,
30.00
4
Суслик Віталій Олександрович + 163.880 73.880
60.00
,
30.00
5
Кучер Катерина Василівна + 161.000 69.000
61.00
,
31.00
6
Сидоренко Катерина Русланівна + 216.000 85.000
86.00
,
45.00
7
Овсієнко Кіра Володимирівна + 209.000 79.000
84.00
,
45.00
8
Александрук Анастасія Сергіївна + 208.000 85.000
83.00
,
40.00
9
Омельчук Юлія Вікторівна + 205.000 85.000
88.00
,
32.00
10
Тихончук Іван Сергійович + 203.000 83.000
90.00
,
30.00
11
Хоменко Анна Ігорівна + 202.000 80.000
85.00
,
37.00
12
Барановська Оксана Олегівна + 201.000 78.000
78.00
,
45.00
13
Вознюк Марія Леонідівна + 200.000 85.000
84.00
,
31.00
14
Кваша Юлія Валеріївна + 199.000 86.000
83.00
,
30.00
15
Лєбєдєва Анна Олександрівна + 198.000 83.000
84.00
,
31.00
16
Коваль Наталія Валентинівна + 193.000 87.000
75.00
,
31.00
17
Гончарова Яна Олександрівна + 191.000 88.000
73.00
,
30.00
18
Верьовкіна Яна Вікторівна + 190.000 88.000
71.00
,
31.00
19
Цвях Катерина Володимирівна + 190.000 85.000
75.00
,
30.00
20
Шелепало Артем Іванович + 183.000 74.000
79.00
,
30.00
21
Ковальчук Олена Сергіївна + 181.000 85.000
64.00
,
32.00
22
Снігур Андрій Миколайович 124.920 61.920
33.00
,
30.00