Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Матусевич Ілона Юріївна + 163.000 70.000
63.00
,
30.00
2
Ляховецький Дмитро Олександрович + 223.000 91.000
94.00
,
37.00
3
Леник Степан Олександрович + 217.000 86.000
95.00
,
34.00
4
Шульга Євгенія Михайлівна + 212.000 91.000
91.00
,
30.00
5
Ластовецька Анастасія Володимирівна + 212.000 85.000
94.00
,
31.00
6
Бедратюк Інна Геннадіївна + 210.000 87.000
90.00
,
33.00
7
Шевченко Ірина Олегівна + 210.000 80.000
89.00
,
40.00
8
Вишнівецька Інна Володимирівна + 206.000 82.000
88.00
,
35.00
9
Слободяник Юлія Анатоліївна + 203.000 84.000
89.00
,
30.00
10
Овчаренко Юлія Петрівна + 198.000 88.000
80.00
,
30.00
11
Ярмоліцька Олена Сергіївна + 194.000 83.000
81.00
,
30.00
12
Рева Анна Сергіївна + 178.000 81.000
65.00
,
31.00
13
Пліщенко Сергій Сергійович + 175.000 71.000
73.00
,
31.00
14
Цимбалюк Наталія Олегівна + 171.000 75.000
65.00
,
31.00
15
Пінчук Альона Олегівна 168.000 75.000
60.00
,
33.00