Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 80 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Колодій Тарас Михайлович + 169.000 94.000
75.00
2
Мужчіль Інна Віталіївна 168.000 90.000
78.00
3
Стрижак Марина Володимирівна 160.000 87.000
73.00
4
Ващенко Ольга Олексіївна 155.000 75.000
80.00
5
Карпенко Ярослав Олександрович 155.000 80.000
75.00
6
Клачаний Тарас Володимирович + 154.000 79.000
75.00
7
Венгер Христина Романівна + 152.000 88.000
64.00
8
Охрімчук Тарас Сергійович + 151.000 81.000
70.00
9
Косіковський Володимир Васильович + 149.000 74.000
75.00
10
Іванов Володимир Ігорович + 145.000 70.000
75.00
11
Назаренко Катерина Вікторівна + 144.000 76.000
68.00
12
Кравченко Євген Михайлович 144.000 74.000
70.00
13
Радич Тарас Валерійович + 143.000 73.000
70.00
14
Груньова Анастасія Володимирівна + 141.000 76.000
65.00
15
Голуб Артем Олександрович + 138.000 68.000
70.00
16
Горбач Олексій Володимирович + 138.000 68.000
70.00
17
Михайленко Анастасія Андріївна + 136.000 76.000
60.00
18
Петренко Антон Олександрович + 133.000 68.000
65.00
19
Бригідир Христина Василівна 73.000 73.000