Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 15 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ткачук Наталія Сергіївна + 201.000 81.000
80.00
,
40.00
2
Волощук Анжеліка Юріївна + 182.000 74.000
78.00
,
30.00
3
Височинський Олексій Олексійович + 167.000 77.000
60.00
,
30.00
4
Бровко Ігор Степанович + 166.000 68.000
68.00
,
30.00
5
Фіненко Валерій Михайлович + 165.000 67.000
68.00
,
30.00
6
Байда Леся Андріївна + 164.000 71.000
63.00
,
30.00
7
Антонюк Олександр Анатолійович + 162.000 68.000
64.00
,
30.00
8
Тименко Оксана Андріївна + 160.000 70.000
60.00
,
30.00