Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
ВМ 30 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Зверевич Ольга Степанівна + 199.000 84.000
85.00
,
30.00
2
Вербецька Тетяна Володимирівна + 197.000 87.000
80.00
,
30.00
3
Юрченко Олексій Олександрович + 195.000 77.000
85.00
,
33.00
4
Шпичка Віра Василівна + 194.000 79.000
85.00
,
30.00
5
Щур Раїса Василівна + 191.000 85.000
75.00
,
31.00
6
Ратушна Ірина Ігорівна + 189.000 79.000
80.00
,
30.00
7
Аністратенко Ірина Іванівна + 182.000 87.000
65.00
,
30.00
8
Охріменко Юлія Іванівна + 161.000 71.000
60.00
,
30.00
9
Коваленко Тетяна Михайлівна 81.000 81.000
10
Пасько Валентина Павлівна 80.000 80.000
11
Могильна Людмила Федорівна 77.000 77.000
12
Підгайна Інна Вікторівна 75.000 75.000
13
Серпутько Юлія Сергіївна + 72.000 72.000