Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 51 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Смуригін Євген Ігорович + 8.750 4.750
4.00
2
Гриц Вікторія Олександрівна + 8.750 4.750
4.00
3
Бочевар Руслан Іванович + 8.600 4.600
4.00
4
Харчева Валерія Павлівна + 8.600 4.600
4.00
5
Куртлушаєв Емір Аметович + 8.590 4.590
4.00
6
Виноходов Костянтин Дмитрович + 8.500 4.500
4.00
7
Бічев Олександр Степанович + 8.160 4.160
4.00
8
Єлдишов Роман Олександрович + 8.100 4.100
4.00
9
Волошинюк Андрій Ігорович + 7.800 3.800
4.00
10
Шулєв Іван Іванович + 7.500 4.500
3.00
11
Січняк Іван Олександрович + 6.500 3.500
3.00
12
Гавриленко Максим Спартакович + 6.240 3.240
3.00
13
Дмитрієнко Максим Германович + 6.000 3.000
3.00
14
Лисий Віталій Віталійович 10.000 5.000
5.00
15
Герасимчук Володимир В`ячеславович 8.190 4.190
4.00
16
Куценко Ольга Олександрівна 8.060 4.060
4.00
17
Плетяк Ольга Володимирівна 7.960 3.960
4.00
18
Підболячна Анастасія Вікторівна 7.400 4.400
3.00
19
Толіка Тетяна Вікторівна 7.260 4.260
3.00
20
Камбур Євгенія Василівна 7.000 4.000
3.00
21
Ковалеско Наталя Іванівна 6.500 3.500
3.00
22
Руденко Юлія Валеріївна 6.130 3.130
3.00
23
Шморгун Катерина Геннадіївна 5.000 5.000
24
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500
25
Кара Дмитро Васильович 3.400 3.400
26
Дойчев Артем Валентинович 3.000 3.000