Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 100 / БМ 19
Спеціаліст , денна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
55
Конкурс
2.89
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 50 / БМ 17
Спеціаліст , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
52
Конкурс
3.06
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 51 / БМ 6
Спеціаліст , денна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
26
Конкурс
4.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 45 / БМ 6
Спеціаліст , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
18
Конкурс
3
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 50 / БМ 3
Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
6
Конкурс
2
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 120 / БМ 1
Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
42
Конкурс
42
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 40 / БМ 1
Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
15
Конкурс
15
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 40 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
5
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 65 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
32
Додатково
Статистика