Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Жоля Аліна Станіславівна + 8.700 4.200
4.50
2
Салій Марина Петрівна + 8.500 4.000
4.50
3
Іваськевич Анастасія Олександрівна + 8.170 4.170
4.00
4
Франтовська Дарина Олександрівна + 8.150 4.150
4.00
5
Стороженко Альона Іванівна + 8.100 4.100
4.00
6
Денис Ірина Володимирівна + 7.690 3.690
4.00
7
Прокопчук Ольга Василівна + 7.660 3.660
4.00
8
Чулик Тетяна Віталіївна + 7.330 3.330
4.00
9
Федорова Катерина Віталіївна + 7.280 3.480
3.80
10
Якубовська Вікторія Вікторівна + 6.750 3.250
3.50
11
Іванов Іван Миколайович + 6.250 3.250
3.00
12
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
13
Чорна Анастасія Олександрівна 4.430 4.430
14
Ставнича Наталія Олексіївна 4.250 4.250
15
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
16
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
17
Головата Анастасія Романівна 3.560 3.560
18
Панко Ірина Віталіївна 3.230 3.230