Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 210 / БМ 78
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Щербак Вікторія Валентинівна 35.000 0.000
2
Колесніков Денис Павлович 50.000 0.000
3
Вернигора Олена Олександрівна 70.000 0.000 +
4
Кадькало Владислав Анатолійович 60.000 0.000
5
Сараєв Вадим Романович 80.000 0.000 +
6
Цимбал Людмила Володимирівна 70.000 0.000
7
Ковальчук Антон Юрійович 60.000 0.000 +
8
Міщенко Катерина Сергіївна 60.000 0.000
9
Лобасенко Олена Володимирівна 80.000 0.000 +
10
Грибовська Аліна Віталівна 70.000 0.000 +
11
Шундровська Ірина Михайлівна 40.000 0.000
12
Сергеєва Наталія Сергіївна 80.000 0.000
13
Каверник Оксана Олександрівна 45.000 0.000
14
Волкова Олена Сергіївна 60.000 0.000
15
Безпалий Андрій Олександрович 75.000 0.000
16
Білик Марина Русланівна 85.000 0.000 +
17
Шевченко Микола Олексійович 0.000 0.000
18
Дердюк Катерина Олександрівна 65.000 0.000
19
Ковальчук Іван Степанович 0.000 0.000
20
Ратушняк Юлія Анатоліївна 0.000 0.000
21
Руденко Наталія Іванівна 60.000 0.000 +
22
Поплавський Максим Віталійович 25.000 0.000
23
Буждуга Ольга Михайлівна 0.000 0.000
24
Басюк Іван Русланович 65.000 0.000
25
Зубаха Ірина Сергіївна 60.000 0.000
26
Некраш Максим Сергійович 25.000 0.000
27
Рамік Оксана Сергіївна 80.000 0.000 +
28
Смага Анастасія Сергіївна 35.000 0.000
29
Марченко Павло Володимирович 0.000 0.000
30
Божко Василь Михайлович 0.000 0.000
31
Шаповал Аліна Олександрівна 60.000 0.000
32
Давиденко Юлія Сергіївна 80.000 0.000 +
33
Приймачук Анна Вікторівна 0.000 0.000