Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 9
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дудченко Іван Анатолійович 171.000 82.000 80.00
2
Шилак Анастасія Миколаївна 129.000 69.000 60.00
3
Стрижалов Денис Віталійович 141.000 76.000 65.00
4
Судак Оксана Миколаївна 173.000 90.000 83.00
5
Маслянко Віолета Василівна 158.000 85.000 73.00
6
Тупчій Андрій Вадимович 127.000 67.000 60.00
7
Войцеховський Дмитро Ігорович 132.000 68.000 64.00
8
Приліпко Віктор Олександрович 149.000 79.000 70.00
9
Ярмолюк Марія Андріївна 171.000 82.000 89.00
10
Шевченко Євгенія Вадимівна 144.000 74.000 70.00
11
Хоменко Тетяна Олегівна 156.000 81.000 73.00
12
Шабельна Ірина Василівна 155.000 76.000 78.00
13
Трушин Олена Валеріївна 166.000 86.000 79.00
14
Мачуга Ірина Сергіївна 149.000 74.000 75.00
15
Бендюк Роман Вікторович 146.000 76.000 70.00
16
Рудик Тетяна Миколаївна 159.000 85.000 73.00
17
Карпік Лариса Віталіївна 163.000 83.000 79.00
18
Костючок Неля Вікторівна 178.000 87.000 86.00
19
Михалюк Яна В`ячеславівна 157.000 83.000 71.00
20
Мартинова Ярослава Олегівна 146.000 80.000 63.00
21
Штим Катерина Андріївна 185.000 92.000 88.00 +
22
Швецова Інга Володимирівна 183.000 90.000 88.00 +