Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Вишнівська Марія Валеріївна 78.000 78.000
2
Духнич Марія Станіславівна 79.000 79.000
3
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 81.000 81.000
4
Возна Вікторія Олегівна 78.000 78.000
5
Кісера Дмитро Олегович 74.000 74.000
6
Коваленко Микола Олександрович 75.000 75.000
7
Макарчук Мирослава Ростиславівна 80.000 80.000
8
Новохацька Олександра Олександрівна 84.000 84.000
9
Пачос Дар`я Едвардівна 76.000 76.000
10
Письменський Андрій Михайлович 62.000 62.000
11
Сергіна Віра Валеріївна 83.000 83.000
12
Топольський Віталій Андрійович 74.000 74.000
13
Тригуб Ріта Юріївна 83.000 83.000
14
Хандошко Олександр Олександрович 64.000 64.000
15
Шабала Євгеній Сергійович 67.000 67.000
16
Тарадай Роман Сергійович 81.000 81.000
17
Кузьмич Анатолій Миколайович 65.000 65.000
18
Товстоп`ят Марія Андріївна 82.000 82.000
19
Гуненко Юрій Олександрович 77.000 77.000
20
Березюк Анна Сергіївна 84.000 84.000
21
Коваленко Віталій Сергійович 70.000 70.000