Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
ВМ 35 / БМ 31
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Цьоць Андрій Андрійович 8.200 8.200
2
Прус Андрій Андрійович 9.600 9.600
3
Фастнахт Анна Романівна 9.600 9.600
4
Бодак Ростислав Андрійович 5.800 5.800
5
Колега Ірина Іванівна 9.500 9.500
6
Логінський Юрій Романович 8.400 8.400
7
Висоцький Денис-Степан Юрійович 8.000 8.000
8
Ільчишин Остап Євгенійович 7.800 7.800
9
Сорока Христина Василівна 9.700 9.700
10
Дробко Назар Михайлович 7.500 7.500
11
Покан Соломія Олегівна 8.700 8.700
12
Тихомиров Ігор Дмитрович 7.000 7.000
13
Краснопортко Софія Русланівна 6.900 6.900
14
Молодовець Роксолана Андріїівна 8.400 8.400
15
Сливар Василь Віталійович 7.700 7.700
16
Винницька Соломія Ігорівна 9.400 9.400
17
Погорілець Мар`ян Ярославович 8.000 8.000
18
Поворозник Володимир Богданович 7.800 7.800
19
Щигель Христина Володимирівна 9.300 9.300
20
Кацедан Руслана Вікторівна 8.400 8.400
21
Бербека Уляна Ігорівна 9.700 9.700
22
Книш Ростислав Володимирович 5.000 5.000
23
Нога Діана Володимирівна 9.600 9.600