ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
49 | 205 | 102 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
28 | 210 | 85 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
44 | 205 | 80 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
33 | 210 | 78 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
0 | 160 | 72 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
366 | 210 | 70 | 71 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
4 | 160 | 69 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
260 | 135 | 68 | 68 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
1 | 160 | 68 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
274 | 160 | 67 | 71 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
3 | 160 | 64 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
14 | 120 | 60 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
0 | 170 | 57 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
0 | 120 | 56 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
86 | 100 | 55 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
102 | 120 | 51 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
21 | 115 | 50 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
86 | 195 | 49 | 21 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
336 | 205 | 45 | 45 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
технологічна експертиза та безпека харчової продукції, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
0 | 120 | 45 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
69 | 150 | 45 | 60 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
72 | 95 | 45 | 8 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
527 | 95 | 44 | 44 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
270 | 100 | 43 | 44 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
719 | 120 | 42 | 94 |
Українська мова та література 0.2 Хімія 0.4 Біологія 0.3 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
52 | 80 | 42 | 42 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, обладнання переробних і харчових виробництв |
54 | 40 | 40 | 40 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
605 | 100 | 40 | 40 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
0 | 100 | 40 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
0 | 170 | 40 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
64 | 160 | 40 | 40 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
0 | 150 | 40 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
0 | 100 | 40 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
28 | 115 | 39 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
53 | 135 | 38 | 38 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
0 | 100 | 36 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
2 | 210 | 36 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
54 | 40 | 35 | 36 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
44 | 65 | 35 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
25 | 80 | 35 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
8 | 210 | 35 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
0 | 150 | 34 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
1 | 100 | 34 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, обладнання переробних і харчових виробництв |
76 | 90 | 33 | 35 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
технологічна експертиза та безпека харчової продукції, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
280 | 150 | 30 | 32 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.3 Хімія 0.4 |
Бакалавр |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
870 | 150 | 30 | 49 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
хімічна технологія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
271 | 50 | 30 | 30 |
Українська мова та література 0.3 Хімія 0.3 Математика 0.3 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
хімічна технологія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
1 | 50 | 30 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
52 | 80 | 30 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, технології харчування |
59 | 100 | 30 | 31 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
7 | 80 | 29 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
196 | 150 | 26 | 27 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Магістр |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем, інформаційні управляючі системи та технології |
51 | 40 | 25 | 29 |
Іноземна мова 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
312 | 115 | 25 | 25 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
135 | 100 | 25 | 43 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
29 | 170 | 25 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, холодильні машини і установки |
0 | 50 | 25 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, холодильні машини і установки |
31 | 50 | 25 | 31 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, технології продуктів бродіння і виноробства |
49 | 50 | 25 | 27 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
8 | 65 | 24 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, технології в ресторанному господарстві |
85 | 50 | 22 | 27 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
226 | 80 | 22 | 28 |
Українська мова та література 0.2 Біологія 0.4 Математика 0.3 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
57 | 65 | 22 | 22 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
5 | 80 | 22 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, готельна і ресторанна справа |
71 | 90 | 22 | 32 |
Фаховий іспит 1 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
119 | 45 | 21 | 21 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
0 | 80 | 21 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
104 | 95 | 21 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
0 | 80 | 21 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, технології продуктів бродіння і виноробства |
31 | 40 | 20 | 21 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем, комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва |
28 | 40 | 20 | 21 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
650 | 170 | 20 | 84 |
Українська мова та література 0.2 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.4 Математика 0.3 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
46 | 205 | 20 | 20 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
0 | 80 | 20 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
7 | 80 | 20 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
0 | 80 | 19 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
0 | 80 | 19 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
туризм, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
7 | 120 | 19 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи, якість, стандартизація та сертифікація |
34 | 45 | 18 | 23 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності, облік і аудит |
38 | 65 | 18 | 21 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
фінанси і кредит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
0 | 75 | 18 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
фінанси і кредит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
0 | 75 | 18 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, машини і технології паковання |
25 | 25 | 18 | 22 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи, технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
24 | 50 | 17 | 17 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів, технології зберігання, консервування та переробки молока |
22 | 40 | 16 | 21 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
25 | 20 | 16 | 16 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
225 | 65 | 16 | 16 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
672 | 80 | 15 | 43 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
0 | 50 | 15 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
69 | 80 | 15 | 30 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
25 | 80 | 15 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, електротехнічні системи електроспоживання |
17 | 50 | 15 | 17 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки, технології питної води та водопідготовки харчових виробництв |
16 | 50 | 14 | 15 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Спеціаліст |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, машини і технології паковання |
32 | 45 | 14 | 14 |
Фаховий іспит 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, технології харчування |
50 | 50 | 13 | 13 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів, технології жирів і жирозамінників |
15 | 20 | 13 | 14 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Магістр |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством, економіка підприємства |
40 | 60 | 13 | 18 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Бакалавр |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
331 | 50 | 13 | 22 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Магістр |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством, менеджмент організацій і адміністрування |
42 | 70 | 13 | 24 |
Фаховий іспит 1 Іноземна мова 1 Фаховий іспит 1 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
55 | 60 | 13 | 15 |
Фаховий іспит 1 |