Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2015м. Київ
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
49 205 102 26
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
28 210 85 5
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
44 205 80 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
33 210 78 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
0 160 72 0
Фаховий іспит 1
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
366 210 70 71
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
4 160 69 3
Фаховий іспит 1
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
260 135 68 68
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
1 160 68 1
Фаховий іспит 1
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
274 160 67 71
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
3 160 64 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
14 120 60 9
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
0 170 57 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
0 120 56 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
86 100 55 2
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
102 120 51 6
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
21 115 50 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
86 195 49 21
Фаховий іспит 1
Бакалавр машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
336 205 45 45
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) технологічна експертиза та безпека харчової продукції,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
0 120 45 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
69 150 45 60
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
72 95 45 8
Фаховий іспит 1
Бакалавр автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
527 95 44 44
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
270 100 43 44
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
719 120 42 94
Українська мова та література 0.2
Хімія 0.4
Біологія 0.3
Бак. (зі скор. тер. навчання) енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
52 80 42 42
Фаховий іспит 1
Магістр машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
обладнання переробних і харчових виробництв
54 40 40 40
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бакалавр комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
605 100 40 40
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
0 100 40 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
0 170 40 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
64 160 40 40
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
0 150 40 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
0 100 40 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
28 115 39 15
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
53 135 38 38
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
0 100 36 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
2 210 36 0
Фаховий іспит 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв,
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
54 40 35 36
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
44 65 35 7
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
25 80 35 6
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
8 210 35 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
0 150 34 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
1 100 34 1
Фаховий іспит 1
Спеціаліст машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
обладнання переробних і харчових виробництв
76 90 33 35
Фаховий іспит 1
Бакалавр технологічна експертиза та безпека харчової продукції,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
280 150 30 32
Українська мова та література 0.2
Математика 0.3
Хімія 0.4
Бакалавр менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
870 150 30 49
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр хімічна технологія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
271 50 30 30
Українська мова та література 0.3
Хімія 0.3
Математика 0.3
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) хімічна технологія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
1 50 30 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
52 80 30 3
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу,
технології харчування
59 100 30 31
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
7 80 29 0
Фаховий іспит 1
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
196 150 26 27
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Магістр комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем,
інформаційні управляючі системи та технології
51 40 25 29
Іноземна мова 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Фаховий іспит 1
Бакалавр інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
312 115 25 25
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бак. (зі скор. тер. навчання) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
135 100 25 43
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
29 170 25 26
Фаховий іспит 1
Спеціаліст енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
холодильні машини і установки
0 50 25 0
Фаховий іспит 1
Спеціаліст енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
холодильні машини і установки
31 50 25 31
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю,
технології продуктів бродіння і виноробства
49 50 25 27
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
8 65 24 1
Фаховий іспит 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу,
технології в ресторанному господарстві
85 50 22 27
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бакалавр екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
226 80 22 28
Українська мова та література 0.2
Біологія 0.4
Математика 0.3
Бак. (зі скор. тер. навчання) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
57 65 22 22
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
5 80 22 1
Фаховий іспит 1
Спеціаліст готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу,
готельна і ресторанна справа
71 90 22 32
Фаховий іспит 1
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
119 45 21 21
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
0 80 21 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
104 95 21 26
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
0 80 21 0
Фаховий іспит 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю,
технології продуктів бродіння і виноробства
31 40 20 21
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем,
комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва
28 40 20 21
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бакалавр готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
650 170 20 84
Українська мова та література 0.2
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.4
Математика 0.3
Бак. (зі скор. тер. навчання) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
46 205 20 20
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
0 80 20 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
7 80 20 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
0 80 19 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
0 80 19 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) туризм,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
7 120 19 7
Фаховий іспит 1
Магістр факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи,
якість, стандартизація та сертифікація
34 45 18 23
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності,
облік і аудит
38 65 18 21
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) фінанси і кредит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
0 75 18 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) фінанси і кредит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
0 75 18 0
Фаховий іспит 1
Магістр інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
машини і технології паковання
25 25 18 22
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи,
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
24 50 17 17
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів,
технології зберігання, консервування та переробки молока
22 40 16 21
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю,
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
25 20 16 16
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бакалавр електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
225 65 16 16
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
672 80 15 43
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) товарознавство і торговельне підприємництво,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
0 50 15 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
69 80 15 30
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
25 80 15 15
Фаховий іспит 1
Спеціаліст електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
електротехнічні системи електроспоживання
17 50 15 17
Фаховий іспит 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки,
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
16 50 14 15
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Спеціаліст інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
машини і технології паковання
32 45 14 14
Фаховий іспит 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу,
технології харчування
50 50 13 13
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів,
технології жирів і жирозамінників
15 20 13 14
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Магістр економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством,
економіка підприємства
40 60 13 18
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Бакалавр товарознавство і торговельне підприємництво,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
331 50 13 22
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Магістр менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством,
менеджмент організацій і адміністрування
42 70 13 24
Фаховий іспит 1
Іноземна мова 1
Фаховий іспит 1
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова, Іспан. мова) 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв,
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
55 60 13 15
Фаховий іспит 1