Зачекайте...

Харчові технології ВМ 40 / БМ 9

Технології органічних речовин. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.4

141.1

155.8

 
 
 
145.6
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 9 162 + 0 18 145.641
2016-07-28 9 162 + 8 18 145.641
2016-07-27 9 154 + 5 17.11 145.774
2016-07-26 9 149 + 12 16.56 145.812
2016-07-25 9 137 + 0 15.22 146.021
2016-07-24 9 137 + 2 15.22 146.021
2016-07-23 9 135 + 9 15 145.772
2016-07-22 9 126 + 7 14 145.621
2016-07-21 9 119 + 14 13.22 145.281
2016-07-20 9 105 + 44 11.67 146.293
2016-07-18 9 61 + 12 6.78 144.757
2016-07-16 9 49 + 19 5.44 143.263
2016-07-15 0 30 + 0 0 144.753