Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

129.2

141.2

156.2

 
 
 
140
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 16 57 + 0 3.56 140.597
2016-07-28 16 57 + 3 3.56 140.597
2016-07-27 16 54 + 0 3.38 139.964
2016-07-26 16 54 + 5 3.38 139.964
2016-07-25 16 49 + 1 3.06 139.884
2016-07-24 16 48 + 3 3 139.967
2016-07-23 16 45 + 6 2.81 139.777
2016-07-22 16 39 + 3 2.44 141.503
2016-07-21 16 36 + 6 2.25 141.596
2016-07-20 16 30 + 10 1.88 142.790
2016-07-18 16 20 + 15 1.25 144.080
2016-07-16 16 5 + 1 0.31 146.510
2016-07-15 16 4 + 0 0.25 144.713