НДАТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Агрономія
Аграрні науки та продовольств
Заяв 10
БМ
10
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Агрономія
Аграрні науки та продовольств
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Агрономія
Аграрні науки та продовольств
Заяв 2
БМ
—
ВМ
14
Контракт
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Агрономія
Аграрні науки та продовольств
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Аграрні науки та продовольство
Заяв 26
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Аграрні науки та продовольство
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Аграрні науки та продовольство
Заяв 5
БМ
—
ВМ
21
Контракт
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Аграрні науки та продовольство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|