Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 24 • К 24
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.25 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гудь А. О. 155.250 До наказу (к) 149 151 170
  • Українська мова: 149
  • Біологія: 151
  • Фахове випробування: 170
+
2 Логунов Д. В. 142.000 До наказу (к) 124 147 150
  • Українська мова: 124
  • Математика: 147
  • Фахове випробування: 150
+
3 Кузьменко Г. О. 136.500 До наказу (к) 122 127 170
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 127
  • Фахове випробування: 170
+
4 Кощенко А. В. 124.750 До наказу (к) 107 111 170
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 111
  • Фахове випробування: 170
+
5 Куріленко С. І. 119.000 До наказу (к) 102 117 140
  • Українська мова: 102
  • Географія: 117
  • Фахове випробування: 140
+
6 Колесник В. М. 118.250 До наказу (к) 113 110 140
  • Українська мова: 113
  • Математика: 110
  • Фахове випробування: 140
+
7 Сюр А. С. 113.000 Зареєстровано 150 151
  • Українська мова: 150
  • Біологія: 151
8 Цуман-Петрова Б. В. 102.250 Зареєстровано 135 137
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 137
9 Жарко Д. Є. 82.000 Зареєстровано 128 100
  • Українська мова: 128
  • Хімія: 100