Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 17 • БМ 3 • К 14
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 4.33
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Берхмілер І. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
2 Черненко О. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
3 Гладка О. О. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
4 Ясаков А. С. 144.000 Рекомендовано (к) 144
  • Фахове випробування: 144
5 Абакумова К. Д. 143.000 Рекомендовано (к) 143
  • Фахове випробування: 143
6 Каптєлов Р. В. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Фахове випробування: 140
7 Демида Ю. С. 139.000 Рекомендовано (к) 139
  • Фахове випробування: 139
8 Галактенов Д. О. 138.000 Рекомендовано (к) 138
  • Фахове випробування: 138
9 Гюлечова А. М. 134.000 Рекомендовано (к) 134
  • Фахове випробування: 134
10 Орел Г. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Фахове випробування: 130
11 Паламарь А. А. 127.000 Рекомендовано (к) 127
  • Фахове випробування: 127
12 Бодня М. О. 160.000 Зареєстровано 160
  • Фахове випробування: 160
13 Рудяк Ю. В. 0.000 Зареєстровано