Зачекайте...

ВСП КФКР НУХТ

Спеціальність
Енергетичне машинобудування
Заочне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Заочне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Енергетичне машинобудування
Заочне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 7 БМ 5 ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Заочне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Харчові технології
Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй» (ВСП КФКР НУХТ) у 2022 році