Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 6
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 130.000
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Прус Д. П. Пр. 1 153.000 До наказу (б) 150 150 150
  • Українська мова: 150
  • Математика: 150
  • Історія України: 150
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all
2 Сорока В. Р. Пр. 1 147.492 До наказу (б) 150 142 140
  • Українська мова: 150
  • Математика: 142
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all