Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горницька О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Драк В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Величук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Туровський О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Грищенко В. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Шпортко М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Курган Д. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Шелестюк В. С. 0.000 Відхилено (к)