Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Салтанова Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Шетілов Т. Г. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Китченко Ю. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Федорченко Є. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Козак М. Й. 0.000 Допущено
6 Іщенко О. В. 0.000 Допущено
7 Дацковський В. В. 0.000 Допущено
8 Козак К. С. 0.000 Допущено
9 Цегельнюк М. Є. 0.000 Допущено
10 Локтіонова К. В. 0.000 Допущено
11 Свіщова Я. О. 0.000 Допущено
12 Гула Т. В. 0.000 Відмова done