Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 50 • БМ 2 • К 48
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 171.600
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Григор`єва Є. М. Пр. 2 136.800 До наказу (б) 108 156 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 140
done_all
2 Івасікова Т. С. Пр. 2 134.200 До наказу (б) 116 135 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 140
done_all
3 Піть Є. В. К 136.000 Допущено 100 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 160
4 Задорожній О. І. К 131.200 Допущено 130 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 132