Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗДН Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мойсеєнко К. С. 160.680 До наказу (к) 139 172 134
  • Українська мова: 139
  • Математика: 172
  • Історія України: 134
  • РК: 1.04
done_all
2 Буряченко Н. В. 140.920 До наказу (к) 143 140 113
  • Українська мова: 143
  • Математика: 140
  • Історія України: 113
  • РК: 1.04
done_all
3 Колодін М. М. 143.936 Деактивовано (зарах. на б) 126 157
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 157
  • РК: 1.04
4 Миколайчук І. О. 134.593 Скасовано (втрата пріор.) 120 123 142 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 123
  • Історія України: 142
  • Біологія: 147
  • РК: 1.04