Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 50

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 260 / БМ 0
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 260 / БМ 0
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 220 / БМ 0
Бакалавр , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Математика (k=0.3)
Хімія (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.2)
Поданих заяв
4
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 220 / БМ 0
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
45
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 36
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Конкурс
0.06
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 85
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
28
Конкурс
0.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 35
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
8
Конкурс
0.23
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 70
Бакалавр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Математика (k=0.3)
Хімія (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.2)
Поданих заяв
366
Конкурс
5.23
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 12
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
43
Конкурс
3.58
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 78
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
33
Конкурс
0.42
Додатково
Статистика