Зачекайте...

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Бакалавр на основі Повна загальна середня освіта
  • light_mode Заочна
  • school ЗВО "ПДУ"
  • readiness_score немає даних
Показник 2023 2021 2019 2018
Усього заяв 6 9 5 7
На бюджет 3 5 2 5
Допущено до конкурсу 3 5 2 4
Середній пріоритет допущених 1 2 1 3
Рекомендовано 1 2 2 1
Середній пріоритет рекомендованих 1.000 1.500 1.000 1.000
Суперобсяг 630 409 45 55
Фіксований обсяг 0 0 0 0
Рекомендовано за співбесідою 0 0 0 0
Рекомендовано за квотою-2 0 0 0 0
Широкий конкурс
Рекомендовно всього 1 2 2 1
На загальних підставах 0 1 1 1
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 2.000 1.000 1.000
Квота-1 1 1 1 0
Мін. бал (на загальних підставах) 147.982 167.394 136.310
Сер. бал (на загальних підставах) 147.982 167.394 136.310
Макс. бал (на загальних підставах) 147.982 167.394 136.310
Мін. бал (квота-1)
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 5 5 Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Рейтинг 2023 невідомо 5 5 Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Рейтинг 2022 невідомо 5 5 Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Рейтинг 2021 невідомо 5 10 Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Рейтинг 2020 невідомо 5 15 Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 156
Біологія (ЗНО) 149
Математика (ЗНО) 157
Середній бал документа про освіту 10.6
Загальний бал 167.394
  • ГК
  • РК
5 15 Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Рейтинг 2018 невідомо 9 35 Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві