Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score немає даних
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волощук М. В. Пр. 1 139.026 До наказу (б) 130 146 135
  • Українська мова: 130
  • Математика: 146
  • Історія України: 135
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all
2 Войціховський О. В. К 132.333 До наказу (к) 125 121 145
  • Українська мова: 125
  • Математика: 121
  • Біологія: 145
done_all
3 Михайлюк К. Р. Пр. 2 144.738 Деактивовано (зарах. на б) 153 131 138
  • Українська мова: 153
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
4 Лука М. О. К 127.167 Відмова 136 114 128
  • Українська мова: 136
  • Математика: 114
  • Біологія: 128