Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 29 |
На бюджет | 11 |
Допущено до конкурсу | 11 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 7 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 7 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 7 |
На загальних підставах | 7 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 140.800 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 149.000 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 158.400 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2023 |
|
7 | 35 | біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 30 | біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
7 | 30 | біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
15 | 65 | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | 2 | 35 | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 17 | 65 | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
18 | 65 | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | невідомо | невідомо | Біотехнологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 18 | 60 | Біотехнологічний факультет |