Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 81 |
На бюджет | 15 |
Допущено до конкурсу | 13 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 11 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 11 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 11 |
На загальних підставах | 11 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 142.600 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 151.673 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 164.200 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 | невідомо | 13 | 14 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2024 | невідомо | 43 | 52 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2024 | невідомо | 11 | 20 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 32 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
11 | 14 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 34 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
30 | 70 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 15 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
42 | 57 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
невідомо | 25 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 30 | 65 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
32 | 50 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 40 | 55 | Факультет біолого-технологічний | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | невідомо | 1 | Факультет біолого-технологічний |