Зачекайте...

6.051701 харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 100 / БМ 38

38

Бюджетних місць

175

Максимальна кількість заяв

57

Загальна кількість поданих оригіналів

4.61

Конкурс на бюджетне місце

7 абутірієнтів (4 %)

З правом на позаконкурсний вступ

25 абутірієнтів (14.29 %)

З правом на першочерговий вступ

4 абітурієнта (2.29 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

629.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2011 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси