Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 150 / БМ 35

35

Бюджетних місць

310

Максимальна кількість заяв

47

Загальна кількість поданих оригіналів

8.86

Конкурс на бюджетне місце

10 абутірієнтів (3.23 %)

З правом на позаконкурсний вступ

54 абітурієнта (17.42 %)

З правом на першочерговий вступ

9 абутірієнтів (2.9 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

660.4

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси