Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 90 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /

20

Бюджетних місць

258

Максимальна кількість заяв

23

Загальна кількість поданих оригіналів

12.9

Конкурс на бюджетне місце

8 абутірієнтів (3.1 %)

З правом на позаконкурсний вступ

70 абутірієнтів (27.13 %)

З правом на першочерговий вступ

4 абітурієнта (1.55 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

613.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2012 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси