Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 90 / БМ 25

25

Бюджетних місць

323

Максимальна кількість заяв

30

Загальна кількість поданих оригіналів

12.92

Конкурс на бюджетне місце

12 абутірієнтів (3.72%)

З правом на позаконкурсний вступ

81 абітурієнт (25.08%)

З правом на першочерговий вступ

7 абутірієнтів (2.17%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

621.7

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)