Зачекайте...

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Бакалавр , денна форма
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
ВМ 150 / БМ 25
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / технологічна експертиза та безпека харчової продукції /

25

Бюджетних місць

262

Максимальна кількість заяв

32

Загальна кількість поданих оригіналів

10.48

Конкурс на бюджетне місце

7 абутірієнтів (2.67 %)

З правом на позаконкурсний вступ

70 абутірієнтів (26.72 %)

З правом на першочерговий вступ

11 абутірієнтів (4.2 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

686.2

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси