Зачекайте...

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Бакалавр , денна форма
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
ВМ 150 / БМ 45
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / технологічна експертиза та безпека харчової продукції /

45

Бюджетних місць

430

Максимальна кількість заяв

55

Загальна кількість поданих оригіналів

9.56

Конкурс на бюджетне місце

13 абутірієнтів (3.02%)

З правом на позаконкурсний вступ

113 абутірієнтів (26.28%)

З правом на першочерговий вступ

14 абутірієнтів (3.26%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

684.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)