Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 60 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

20

Бюджетних місць

72

Максимальна кількість заяв

28

Загальна кількість поданих оригіналів

3.6

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (2.78 %)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (1.39 %)

З правом на першочерговий вступ

1 абітурієнт (1.39 %)

Пройшов довузівські курси та отримав додаткові бали

19.2

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси