Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 60 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

20

Бюджетних місць

30

Максимальна кількість заяв

30

Загальна кількість поданих оригіналів

1.5

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (3.33%)

З правом на позаконкурсний вступ

4 абітурієнта (13.33%)

З правом на першочерговий вступ

6 абутірієнтів (20%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

18.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)