Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 60 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

15

Бюджетних місць

103

Максимальна кількість заяв

20

Загальна кількість поданих оригіналів

6.87

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (0.97 %)

З правом на позаконкурсний вступ

2 абітурієнта (1.94 %)

З правом на першочерговий вступ

479.1

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси