Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 60 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

15

Бюджетних місць

22

Максимальна кількість заяв

22

Загальна кількість поданих оригіналів

1.47

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (4.55%)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (4.55%)

З правом на першочерговий вступ

343

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)